Strona Główna Unitra-Fan
Forum fanów zjednoczenia UNITRA

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Awaria forum czy zapchało się?
Autor Wiadomość
Amator 

Dołączył: 23 Lip 2013
Posty: 269
Skąd: Wlkp
Wysłany: Pią 08 Lis, 2013 21:09   Awaria forum czy zapchało się?

Jak w temacie:
 
 
damian3416 
Naprawiator


Wiek: 28
Dołączył: 25 Lip 2010
Posty: 2207
Skąd: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: Pią 08 Lis, 2013 21:25   

No mi działają, ale kilka osób pisało mi że nie można dodawać.
_________________
Na cóż komu liniowe brzmienie, kiedy wieje nudą.
 
 
 
damian3416 
Naprawiator


Wiek: 28
Dołączył: 25 Lip 2010
Posty: 2207
Skąd: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: Pią 08 Lis, 2013 21:42   

No mi już też przestało działać.
_________________
Na cóż komu liniowe brzmienie, kiedy wieje nudą.
 
 
 
000andrzej 


Dołączył: 21 Paź 2010
Posty: 1933
Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 08 Lis, 2013 22:57   

"Niestety Limit na wszystkie załączniki na tym forum został przekroczony. Prosze skontaktować się z administratorem forum."

Przyjdzie Volt to trzeba będzie posprzątać.
_________________
To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy tak pełni wątpliwości.
 
 
Amator 

Dołączył: 23 Lip 2013
Posty: 269
Skąd: Wlkp
Wysłany: Pią 08 Lis, 2013 23:58   

Czyli wszystko jasne. Dzięki za wytłumaczenie (znaczy się: zapchałosie ;)).
 
 
tatapsychopata 
dłubacz-naprawiacz


Wiek: 47
Dołączył: 15 Sty 2012
Posty: 700
Skąd: Mirowice
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 08:47   

HHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!


Panie Voltuuuuuuuuuuuu




Odpychaj pan..............


Załącznika nie mogę wysłać...
_________________
--
http://chomikuj.pl/ateusz
 
 
hurricanes 



Dołączył: 23 Cze 2010
Posty: 3378
Skąd: Wlkp
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 08:55   

tata....., weź i wykasuj jakiś swój stary załącznik i wrzucisz ten co powinieneś, bufor się zapchał.



ps. gdzieś mam telefon do niego, jak znajdę to zadzwonię.
_________________
Człowiek jest wart tyle ile jego słowo.
 
 
tatapsychopata 
dłubacz-naprawiacz


Wiek: 47
Dołączył: 15 Sty 2012
Posty: 700
Skąd: Mirowice
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 09:31   

Nie mam starych załączników, wszystkie są jeszcze dobre... I wszystkie są potrzebne.

;-D

Usunąłem więcej niż ma nowy załącznik. Tak ze dwa razy więcej. I kicha, dalej nic nie mogę przesłać.

VOLT!!!!!
_________________
--
http://chomikuj.pl/ateusz
 
 
hurricanes 



Dołączył: 23 Cze 2010
Posty: 3378
Skąd: Wlkp
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 10:09   

Dziwne, ja wczoraj też zdjęcia dodać nie mogłem ale po usunięciu starych, weszło.
_________________
Człowiek jest wart tyle ile jego słowo.
 
 
tatapsychopata 
dłubacz-naprawiacz


Wiek: 47
Dołączył: 15 Sty 2012
Posty: 700
Skąd: Mirowice
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 10:37   

No właśnie! Twoje weszło i zajęło... Teraz ty wywal trochę.
_________________
--
http://chomikuj.pl/ateusz
 
 
hurricanes 



Dołączył: 23 Cze 2010
Posty: 3378
Skąd: Wlkp
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 10:46   

tatapsychopata napisał/a:
No właśnie! Twoje weszło i zajęło... Teraz ty wywal trochę.

Usunąłem 11 załączników, sprawdź.
_________________
Człowiek jest wart tyle ile jego słowo.
 
 
Amator 

Dołączył: 23 Lip 2013
Posty: 269
Skąd: Wlkp
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 21:44   

Nie tędy droga. Ja wrzuciłem ~10 MB i też nie mogę wrzucić już nic więcej. A limitu mam 4GB. To nie wina zapchanego własnego konta i usuwanie załączników nic nie da.

Choć teraz ten screen niżej wszedł :) . Nic nie rozumiem.
 
 
damian3416 
Naprawiator


Wiek: 28
Dołączył: 25 Lip 2010
Posty: 2207
Skąd: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 22:03   

Ja usunąłem 3 zdjęcia żeby dodać ok 700 kb plik z zg40c z kąciku fotografa i wlazło, przed usunięciem nie chciało, :)
_________________
Na cóż komu liniowe brzmienie, kiedy wieje nudą.
 
 
 
damian3416 
Naprawiator


Wiek: 28
Dołączył: 25 Lip 2010
Posty: 2207
Skąd: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 22:04   

Volt siedzi na GG.
_________________
Na cóż komu liniowe brzmienie, kiedy wieje nudą.
 
 
 
adamw28 



Wiek: 47
Dołączył: 15 Kwi 2010
Posty: 296
Skąd: Kielce
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 22:05   

Poczekajmy na Volta. Niedługo powinien się odezwać.
Ps. Mi załączniki wczoraj weszły bez problemu żadnego.
Ostatnio zmieniony przez adamw28 Wto 12 Lis, 2013 22:06, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Volt 
Monter Elektronik



Zaproszone osoby: 15
Wiek: 31
Dołączył: 12 Lut 2010
Posty: 795
Skąd: Bolesławiec
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 23:30   

Zwiekszyłem do 8 GB globalnie i do 128 w PM dla usera, moze wam na PM nie dodawało ?

Bo już, forum urosło do 10gb musialem powiekszyć konto danych na 20gb
_________________
Poza forum pomagam tylko odpłatnie


Ostatnio zmieniony przez Volt Wto 12 Lis, 2013 23:34, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
damian3416 
Naprawiator


Wiek: 28
Dołączył: 25 Lip 2010
Posty: 2207
Skąd: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 23:37   

Będzie gut, dodaje załącznik kontrolny
No i działa.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - manga
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 13